6948262396, 6907847376 Κασσάνδρεια, Χαλκιδική tsialasx@gmail.com
hero image
Facebook
 
     
     
 
[ ΤΣΙΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ]
Χωματουργικές Εργασίες Κασσάνδρεια - Χαλκιδική

Η επιχείρησή μας “ΤΣΙΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ” η οποία εδρεύει στην Χαλκιδική και πιό συγκεκριμένα στην Κασσάνδρεια, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με χωματουργικές εργασίες αναλαμβάνοντας ιδιωτικά και δημόσια έργα στην Κασσάνδρεια, στα Ν. Μουδανια, στον Πολύγυρο και σε όλη την Χαλκιδική.

Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες αναλαμβάνοντας, με συνέπεια και επαγγελματισμό, πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες και χωματουργικά έργα, από τα πιό εύκολα έως τα πιό δύσκολα και πολύπλοκα.


Χάρη στον σύγχρονο στόλο οχημάτων που διαθέτουμε, ο οποίος αποτελείται από μικρά και μεγάλα οχήματα, αλλά και στην μακροχρόνια ενασχόλησή μας με χωματουργικές εργασίες, μπορούμε να δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία σε κάθε είδους εργολαβία.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Η συνεχής ενεργή μας θέση στο χώρο των χωματουργικών έργων, η εργοληπτική μας ικανότητα, καθώς και η πολύχρονη τεχνική εμπειρία μας συνδυαστικά με την επαγγελματική συνείδηση που μας διέπει αποτελούν εγγύηση για την άρτια ολοκλήρωση κάθε έργου.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες και χωματουργικά εργα, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, στην Κασσάνδρεια, στα Ν. Μουδανια, στον Πολύγυρο και σε όλη την Χαλκιδική. Έργα που επιβεβαιώνουν την πείρα που έχουμε στις χωματουργικές εργασίες και αποτελούν εγγύηση για ένα άριστο αποτέλεσμα σε κάθε έργο που επιθυμείτε να μας αναθέσετε.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίας με ασφάλεια και σεβασμό για το περιβάλλον.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
[ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ]
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κασσάνδρεια, τα Ν. Μουδανια, τον Πολύγυρο και όλη την Χαλκιδική κατόπιν συνεννόησης.